Fem en fredag: Ynnest

FREDAG! Solen skiner, resten av familjen är ute på Sandhamn, hunden sover gott i, huset är knäpptyst och jag har betat av dagens möten. Det blir ingen lång arbetsdag idag… Men jag ska svara på Fem en fredag innan jag går och tar en kaffe på altanen och kör det sista jobbrycket.

  1. När senast var någon artig mot dig? Alltså, jag träffar ju inte så mycket människor just nu men jag tycker i allmänhet att folk uppför sig som man ska så det är väl snarare så att jag reagerar om något inte gör det.
  2. När senast förlät någon dig? Oklart. Tror inte jag gjort något som sårat någon på länge.
  3. Vad för något köpte någon nyligen till dig? Det måste vara födelsedagspresenterna förra fredagen. Böcker och en väldigt fin lampa som jag önskat mig till biblioteket.
  4. Vad blev senast taget från dig? Mina duschhanddukar! Jag får ta upp nya ur källaren varje dag pga äldsta dottern förflyttar dem till okänt ställe i huset. Det är väldigt svårt att förstå det här beteendet. Ett förtydligande: jag använder en (1) handduk när jag duschar. Hon verkar använda alla som finns i badrummet.
  5. När blev du senast överraskad? När yngsta dottern igår sade att hon skulle vilja prova på att spela golf. Sonen har precis börjat och är helsåld och nu verkar han ha inspirerat lillasyster.

Ynnest

9 tankar om “Fem en fredag: Ynnest

  1. Hahaha, försvinnande badhandduk var nytt =) Hoppas du någonsin hittar dem och att de inte ligger och möglar någonstans, det vore för dumt =) Ha en trevlig helg!

    • Nejdå, de dyker upp i tvättkorgen i källaren efter ett tag. Men innan dess är de spårlöst försvunna. Och förstås vill INGEN kännas vid det här men jag VET att det är äldsta dottern som står bakom 😉

  2. det där med handdukarna är antagligen livsvarigt. dottern här kastar sina våta handdukar på golvet i badrummet (i bästa fall) när hon kommer på besök precis som hon gjorde när hon bodde hemma.

  3. Ja hva er det med ungdommen og håndklær? De bruker alle samtidig og legger de ikke der de skal etter bruk heller. Så når en skal vaske klær så må en ta housetour 🙂 God helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s