Semester-9: utmaningar

I januari var jag, som vanligt efter ett par veckors semester, full av övertygelse om att jag skulle kunna hantera ett gäng läsutmaningar. I skrivande stund, efter en period med ytterst lite läsning, börjar jag tveka men skam den som ger sig. Nu stundar ju semestern och med den förhoppningsvis ett uppsving i lästid och ork.

Kaosutmaningen: 17 punkter av 40 (varav 20 räknas som ”godkänt”). Den här bör jag definitivt klara av med marginal.

Klassiker 2020: Två klassiker hittills. Här hade jag inte satt något mål i antal lästa böcker men jag hade en förhoppning på fler än fem. Vi får se.

3×3: Den här är den värsta av utmaningar och jag har hittills aldrig lyckats ro den i land. De tre teman jag valde för i år var Shakespeare, 1800-talsskräck och hyllvärmare. Jag har läst två, en Shakespeare och en skräck. Med andra ord lämnar statusen i dagsläget en del övrigt att önska men än så länge har jag ju gott om tid att läsa ikapp.

Hur ser det ut nu vid halvårsskiftet för er och era utmaningar?

 

 

2 tankar om “Semester-9: utmaningar

  1. Den utmaning som det går bäst så här långt nog Böcker på engelska, redan nått målet om minst fem. Får tacka Michael Robotham för det 😉 Kaosutmaningen får jag ta och kolla hur det går för mig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s