Semester -10: väntan

Tio dagar kvar till semestern. Tio. Det bör jag klara utan att falla isär. Fast övertygad är jag inte.

Jag räknar inte med några exceptionella läsinsatser under dessa tio dagar, inte ens under den kommande helgen. Det är för mycket jobb, för mycket med allting, för att det ska funka. Men sen… då ska jag inte öppna jobbmail en enda gång och inte tänka på jobbet alls utan istället kunna försvinna in i böckernas underbara världar närhelst jag önskar.

Det är inte bara semestern jag väntar på, jag väntar också på ett bokpaket från Adlibris. Det skulle ha kommit idag men jag fick mail om att det var någon dag försenat vilket inte gör mig någonting alls nu eftersom jag ändå inte kommer att kasta mig över några nya böcker inom de kommande veckorna. Men det är ju alltid kul när paketen kommer och just idag hade jag behövt något upplyftande.

Eftersom det är 1 juli idag skulle det vara passande att sammanfatta första halvårets läsning men det får vänta till i morgon. Jag har inte hunnit äta något sedan frukosten så jag klarar inte att något mer avancerat än att skriva ett blogginlägg om just ingenting. Nu ska jag stänga ihop datorn och försöka komma på vad vi ska äta till middag.

Tio dagar. Kämpa!

2 tankar om “Semester -10: väntan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s