Tisdagstrion

Jag jobbar nästa vecka också men Tisdagstrion går på semester nu så det gäller att passa på att svara.

Trion handlar den här veckan lämpligt nog om semesterläsning.

Jag börjar misströsta om jag kommer att läsa något annat än Hilary Mantels The Mirror and the Light under sommaren men om så är fallet så fick jag de här tre i födelsedagspresent förra veckan och de står i så fall på tur:

 • The Lantern Men, Elly Griffiths
 •  Den vita boken, Han Kang
 •  Shatter, Michael Robotham

Men som sagt, först ska jag njuta klart historien om Cromwell även om det tar tid*. Jag fick idag hem DVD-skivorna med TV-serien som täcker Wolf Hall och Bring up the Bodies så vem vet, kanske nöjer jag mig i sommar inte med att bara läsa och lyssna på Henrik VIII-relaterade saker, jag kanske också tittar på dem. Sen får jag nog sätta mig på någon slags detox och sticka emellan med böckerna ovan.

 

*det här med kvällströttheten… Fast under semestern finns det ju förstås möjlighet att läsa på dagarna – det finns hopp! Å andra sidan så vill jag inte att boken ska ta slut. Vilka i-landsproblem jag har.

25 tankar om “Tisdagstrion

  • Sju är tidigt men nio är helt normalt 😉 Å andra sidan är jag en stor förespråkare för tidiga kvällar och mängder av sömn. (Min man har dock en helt annan dygnsrytm så han är inte övertygad ;))

 1. jag vill gärna läsa din sommarläsning. Griffiths är väl inte en Ruth Galloway?
  en annan sak. jag är nästan säker på att jag svarade på dina Fem en fredag, men jag kan inte se mitt svar?

  • Den vita boken har jag inga förväntningar på pga har aldrig läst något av honom tidigare. De andra två är delar av serier som hittills är mycket bra så där hoppas jag på mycket och bra underhållning.

 2. Jag har bara läst Wolf Hall, men vill gärna läsa de andra två böckerna också. Får se om det blir i sommar. Annars kan jag varmt rekommendera både The Lantern Men och Den vita boken.

  • Det låter bra, jag ser fram emot dem båda. Och ja, med risk för att man snöar in helt, så rekommenderar jag dig verkligen att läsa de andra två böckerna om Cromwell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s