Tänk snabbt – igen

Det är alldeles tydligt att det är en vecka sedan jag sist besökte min lilla blogg. Hm. Men det går verkligen i 180 just nu på jobbet och i helgen njöt jag bara av sol, trädgård, löpning och bad och hade ingen tanke på att ens öppna datorn. Men nu är det måndag och jag är förvisad till min dator och mina möten igen så jag passar på att svara på veckans snabba hos Enligt O.

Pippi eller Mumin? Mitt barndomsjag säger Pippi och mitt vuxenjag säger Mumin.

Lyssna på Sommar i P1 eller hoppa över? Det var många år sedan jag lyssnade på Sommar i P1. Jag vet inte riktigt varför för ibland dyker det upp sommarprat som jag verkligen vill lyssna på men det blir inte av ändå.

Greta Thunberg eller Anders Tegnell? Just precis den här sommarprataren ska jag nog ändå försöka klara av under semestern.

Anders Roslund eller Frida Skybäck? Jag har läst 1,10 böcker av Roslund och Hellström och det ångrar jag bittert. Jag klarade av hela Box 21 men Odjuret slängde jag i soptunnan redan efter en tiondel då det är alldeles för otäcka böcker. Jag vill inte må dåligt när jag läser. Jag är inte så mycket för feelgood heller får jag erkänna men det är i alla fall underhållande så därför väljer jag Skybäck även om jag inte läst något av henne.

jordgubbar eller sill? Båda krävs väl egentligen till midsommar men jag väljer sill för det äter vi sällan, jordgubbar äter vi så gott som varje dag på sommaren.

11 tankar om “Tänk snabbt – igen

  1. Jag lyssnar också sällan på sommarpratare, lite synd för de jag lyssnat på har varit riktigt intressanta. Få se hur det blir i sommar, den blir ju lite annorlunda….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s