Tänk snabbt!

Då så, då kör vi måndag igen! Och med måndagen följer Enligt O:s Tänk snabbt!

img_2550

firar Sveriges nationaldag eller inte? Vi har aldrig haft någon speciell tradition kring 6 juni. Tyvärr, vill jag tillägga för jag tycker det är en fin dag att fira. I år är det så förargligt att vi inte ens hissade flaggan pga trasig flaggstångslina (men den är på gång att fixas och ska vara hel och fin innan Äldstas konfirmation den 27 juni).

fastnar för musik i filmer och tv-serier eller inte? Jag är ingen musikmänniska så jag noterar sällan vad som spelas. Det finns dock tre undantag som bekräftar regeln: Onedinlinjen (för hundra år sedan), musiken i TV-serien Miami Vice samt True Bloods intro Bad Things. Tre helt olika program och helt olika musik men just dessa har fastnat.

katt eller hund? Jag är lite rädd för katter och nu sedan vi skaffat egen hund kan jag väl inte annat än säga att det är ett fantastiskt djur att ha.

ringa eller sms:a? Det beror på situation.

läslistor inför sommaren eller inte? Självklart! Att skriva listan är ju nästan lika roligt som att läsa böckerna som är med på listan – eller några helt andra 😉

9 tankar om “Tänk snabbt!

    • Nja, rädsla är kanske fel ord. Men jag litar inte på dem och nöjer mig med att betrakta dem på avstånd. Närgångna hundar gillar inte jag heller (bortsett från vår egen då förstås). Vår hälsar när ngn kommer men sen brukar han mest hänga med eventuella barn som är hemma/kommer, ev tar han en sväng bland oss vuxna bara för att kolla att alla är kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s