Helgfrågan – sommarutgivning

I morgon är det fredag, halleluja! Men först ska denna torsdag ta slut. Ikväll lagar Sonen middag och jag tar ett glas vin på altanen – det här semesterliknande kvällslivet är trevligt men livsfarligt. Fast jag har tränat både styrketräning, paddel och yoga (allt innan kl 12!) så jag tycker mig ha gjort mig förtjänt av både vinet och den kommande pastan. Men först Helgfrågan!

Är det någon bok du ser framemot i sommarutgivningen? Nej, inte vad jag vet. Eller jo förresten, Nesser kommer ju ut med sin Den sorgsne busschauffören från Alster. Men jag kommer att vänta med den till dess pendlingen drar igång igen efter semestern. Nessers böcker avnjuter jag helst via lurar.

Bonusfråga: Ska Helgfrågan ta paus i sommar eller köra hela sommaren? Jag har full förståelse för om Mia vill ha semester från Helgfrågan men jag tyckte det var lite trevligt förra sommaren med en stående fråga under sommaren. Tror det var ”vad läser du nu?”. Det var lätt att svara och det fanns gott om aktuella tips bland inläggen.

18 tankar om “Helgfrågan – sommarutgivning

  1. mycket länge sedan jag läste Nesser. men jag kan tänka mig att med rätt uppläsare kan det bli bra. tycker också att det vore trevligt med Helgfrågan under sommaren. men det är ju Mia som får ta det beslutet

  2. Åh, det var länge sedan jag läste något av Nesser, det kanske man borde göra igen. Bra idé vad gäller svaret på bonusfrågan. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s