Tänk snabbt!

img_2550

Jisses, där här veckan var det svåra, faktiskt omöjliga val, i Enligt O:s veckoutmaning. Under vapenhot skulle jag förstås välja ett av alternativen men fullt så allvarlig är ju inte den här utmaningen tack och lov.

jordgubbar eller smultron? Jag älskar jordgubbar som efterrätt, till maräng, i yoghurten, råröda med lite socker till vinterns pannkakor och som snacks men jag älskar också solvarma smultron i vägrenen. De bästa av bär helt enkelt.

basilika eller koriander? Oerhört svårt val även här men basilika går vinnande ur striden, inte minst pga årstiden. Vi äter mängder av tomat- och mozzarellasallad under sommarmånaderna och vad vore en sådan utan gott om basilika på?

nya böcker eller gamla godingar? Båda funkar lika bra. Visst är det kul att läsa nytt men de böcker som står sig är väl värda att läsa eller läsa om de också.

Sveriges 12:a eller Eurovision: Europe shine a light? Inget av dem. Jag får erkänna att jag är totalt ointresserad av fenomenet och är rätt lättad över att slippa genomlida en kväll ihop med barnen för att titta på finalen nu när allt är som det är.

svenska eller engelska? Läser på originalspråk om det är svensk eller engelskspråkig litteratur. Översatta böcker läser jag på svenska om de finns.

5 tankar om “Tänk snabbt!

    • Ja, visst är den! Minns när den introducerades, då gillade jag den inte alls (tror att den misshandlades av restaurangerna som öste på) men som tur är har jag ändrat smak där.

  1. Jag har förstått att en del tycker att koriander är gott medan andra tycker den smakar tvål och i min mun smakar koriander just tvål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s