Fem en fredag: Just nu

Fredag! Därmed också dags för Fem en fredag hos Elisamatilda.

 1. Vad har du hunnit med idag? Tränat (sprungit intervaller), duschat, ätit frukost, satt på en tvättmaskin, jobbat, ätit lunch, hängt ut tvätten, jobbat. Jag är hittills mycket nöjd med dagen och jag känner mig nästan klar med veckan.
 2. Vad lyssnar du på? Just nu är det rätt tyst, det bara makens tangentbordsknackande i köket som hörs. I övrigt har jag lyssnat till kollegor hela dagen.
 3. Vad kommer du göra härnäst? Jag ska jobba en timme till sen blir det en längre promenad med hunden innan jag tar ett glas vin och gör fredag. Det är Glassens dag idag så efterrätten är ju given!
 4. Var befinner du dig någonstans? I matsalen hemma.
 5. Hur är humöret idag? Bra! Jag började på en ny tjänst 1 maj och den här första jobbveckan har varit den roligaste, och rörigaste, på länge så det känns som en riktigt bra start.

ice-cream-926426__340

13 tankar om “Fem en fredag: Just nu

  • Ja, känns jätteroligt! Ska nu jobba en massa med litauer, det har jag aldrig gjort tidigare. Nya människor, nya kulturer. Alltid lär man sig något nytt tänker jag 🙂

 1. Grattis till nya jobbet! Saknar inte att jobba längre, men fredagskänslan är ju inte densamma. Trevlig helg

  • Tack! Jag har sagt till min man att jag inte skulle ha några problem att sluta jobba nu men han verkar inte alls sugen på att försörja familjen på egen hand så jag får väl kämpa på en 20 år till… Men funderar på allvar på att börja spela på Lotto 😉

 2. Pingback: Fem en fredag v. 20: Nummer två - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s