Tänk snabbt! Påskedition

img_2550

Ja, nu är det påskolv och solen skiner från en klarblå himmel. Otroligt skönt och efterlängtat. Jag tog ut en stol (resten av trädgårdsmöblerna planerar vi att ta ut till helgen) och njöt av en kaffe i solen på altanen nu på eftermiddagen. Underbart!

Gult eller grönt? Jag är ingen gul person med undantag för påskliljor.

Påsköl eller påskmust? Öl är gott när man sitter ute i solen och den serveras iskall. Men det räcker egentligen med ett par klunkar, sen avtar charmen tycker jag. Så till påskmaten föredrar jag must.

Påskägg eller påskris? Påskägg! Har allergiker hemma så inget ris för vår del. Dessutom har vi ingen ristradtition eftersom vi normalt sett är och åker skidor så här års.

Påskhare eller påskkärring? Påskharen lägger ägg i vår trädgård väldigt tidigt på påskaftons morgon i den här familjen. Fru påskhare är kanske inte alltid lika pigg på upplägget men äggmottagarna som får leta i trädgården är desto mer entusiastiska.

Påskekrim eller klassiska berättelser? En deckare hör väl till på påsken tycker jag även om det ena inte behöver utesluta det andra.

Ha en skön måndagskväll! (Ikväll blir det grönkålssoppa – perfekt på färgtemat :))

4 tankar om “Tänk snabbt! Påskedition

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s