Läst i mars

Det är dags att sammanfatta mars månads läsning och det kommer att gå blixtsnabbt med tanke på att det bara blev tre böcker lästa.

Jag vill sätta världen i rörelse av Anna-Karin Palm. En fantastiskt bra bok som jag lyssnade på. Jag har kollat på den i bokhandeln några gånger men det verkade så väldigt kompakt men den känslan försvann helt när jag lyssnade på den. Eventuellt köper jag den för att jag tycker så mycket om den men jag tror den hade vunnit i tryckt form på att både ha med fler bilder och ha en något luftigare layout.

Doktor Bagges anagram av Ida Jessen. Den andra delen (av två) om de äkta makarna Bagge. I första delen fick vi hustruns historia, i den andra mannens. I båda delarna gillade jag hustrun bäst och jag saknar forfarande en förklaring till varför de höll ihop.

Juliette – kvinnan som läste på metron av Christine Féret-Fleury. Nja, den här fastnade jag inte alls för men lyssnade ändå klart. Den lyckades inte hålla min koncentration några längre stunder så en del försvann i pendelbruset. Synd för jag gillade idén med historien även om den inte bar hela vägen fram.

Jaha, det var det. Tre ynka böcker på en hel månad. Det enda jag kan säga till mitt försvar är att boken om Lagerlöf var väldigt lång, närmare bestämt 25 timmar. Och det var 25 timmar njutning, detsamma kan jag inte säga om de andra två marsböckern. Med tanke på den pågående lässvackan blir jag glad om jag kommer upp i tre böcker under april… tur att jag inte har något mål på antal lästa böcker det här året.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s