Tänk snabbt! (v 13)

img_2550

Två coronamöten in på dagen passar jag på att svara på Tänk snabbt! hos enligt O.

hemma eller på jobbet? Jobbar hemma sedan i tisdags förra veckan. Jobbar en dag till och sen har jag semester ons-fre. Får se hur rekommendationerna ser ut efter det. Antar dock att det blir hemarbete åtminstone till påsk. Men vi äter och fikar inte hemma, vi stöttar de lokala restaurangerna och det lokala bageriet så mycket vi bara kan.

Moderna Museet eller Kungliga Operan? Oerhört svår fråga men jag var på Operan senast så det borde vara dags för en tur till MM snart.

våfflor eller pannkakor? Pannkakor äter vi så gott som varje vecka så jag slår till på våfflor här. Jag förknippar dem med luncher på altanen en vårdag eller med våffelstugor uppe i fjällen.

feelgood eller dystopi? Läser sällan någon av dem faktiskt.

småkakor, mjuka kakor eller bullar? Jag älskar småkakor i alla de former. Även om jag erkänner att jag aldrig tackar nej till varken mjuka kakor eller bullar heller.

6 tankar om “Tänk snabbt! (v 13)

    • Metropolitan i NY har en del streamade förställningar som jag är sugen på. Men förhoppningsvis kan vi börja nyttja kulturutbudet ”på riktigt” snart igen. Hoppas jag innerligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s