Fem snabba v 7

Jag sitter hemma och jobbar idag för jag var tvungen att ta Äldsta till doktorn på morgonen. Vi trodde att det kunde vara halsfluss men det var ett virus så ingen antibiotika den här gången. Vi var hemma igen vid halv tio och då kändes det som att dagen gått för långt för att det skulle vara värt att åka fram och tillbaka till norrförorten… Jag är glad att jag lydde en kollegas råd och tog hem datorn, som jag först tänkt lämna på kontoret igår, när hon konstaterade att det kanske vore lika bra att ta med den hem utifall Äldsta skulle bli sämre.

Det blir inga spontana sociala pauser när man sitter hemma och jobbar så jag ger mig själv en paus och svarar på enligt Os fem snabba i stället för att gå till kaffemaskinen.

img_2550

ishockey eller skidåkning? Både att titta på och att utöva

Marriage story eller Kramer mot Kramer? Jag såg den för hundra år sedan och grät floder

Thorsten Flinck eller Jan Johansen? Ingen av dem

bokreaälskare eller bokreaskeptiker? Ah, bokrean ja. Den var så stor när jag började nyttja den i början av 90-talet men nu känns det mer som en ganska sorglig utförsäljning av överblivna böcker som ingen vill läsa. Alt billiga utgåvor som inte heller förgyller tillvaron. Därmed inte sagt att jag inte kommer att botanisera om jag passerar en bokhandel men det är inget jag kommer att prioritera

låna eller köpa? svårt att svara något annat än båda på den här frågan sedan jag har satt upp ett mål att låna många fler böcker än vanligt i år. Jag köper de flesta men ska alltså öka på andelen lånade, det är planen.

 

En tanke på “Fem snabba v 7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s