Helgfrågan

img_2635

Oj, idag är det kallt här i söderförort. Äldsta dottern skulle lämnas 05:45 för avfärd med buss mot Kungsberget och friluftsdag med skolan och därefter fortsatte jag ner till min morgonträning. -7 visade biletermometern på, det är nog kallaste morgonen hittills i år.

Det är skönt med fredag och än skönare att helgens slalomtävlingar i Klövsjö inte blir av för den här familjen. Äldsta ville helt enkelt inte åka. Och med tanke på att maken kom hem från Indien igår kväll så var han helt ok med att inte sätta sig och köra ikväll… Med andra ord får vi helt oplanerat en familjehelg! Minns inte när det hände senast.

Men innan det blir helg på riktigt är det dags att svara på HelgfråganDu får bjuda in fyra författare på middag. Vilka skulle du bjuda. Varför just dem och vad tror du ni skulle prata om? Jag skulle bjuda in mina favoriter; Anna-Karin Palm, C J Sansom, Hilary Mantel och Michael Robotham. Det vore så intressant att höra om hur de gjort sin reasearch, hur de själva ser på sina karaktärer och hur de samlar kraft för att skriva nästa bok.

Bonusfrågan: Jag fyller snart år, vilken bok måste finnas med på min önskelista. Att önska åt andra är svårt men om jag snart fyllde år skulle jag absolut önska mig Mirror and the Light av Hilary Mantel. Det är för min del den mest efterlängtade boken i år.

Trevlig helg allihop! Jag ska ikväll träffa ett gäng kompisar och laga massor av god mat och dricka en massa goda viner. Det är ett år sedan vi sågs sist så det ska bli väldigt kul. Men först ska jag jobba klart för dagen, har en del kvar att göra innan jag får stänga ner för helgen.

10 tankar om “Helgfrågan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s