Helgfrågan v 5

Helgen är nära nu och det är dags för Helgfrågan hos Mia.

Du är hemma hos någon du tycker om och respekterar. Vilken bok skulle du vilja se på nattduksbordet? Hur skulle du reagera om personen inte hade några synliga böcker alls i sin bostad? Hem helt utan böcker tycker jag känns lite tomma men min erfarenhet är att det är ytterst sällsynt. Vi har en familj i bekantskapskretsen som jag tror läser extremt lite och hos dem finns inga bokhyllor. Å andra sidan har vi ju alla olika intressen. Hos oss har vi t ex många dammråttor, sånt tycker den boklösa familjen är jättekonstigt 😉

Vad folk har på nattduksbordet är ju rätt intressant. Jag har inga preferenser där (jag har ju inte ens ett nattduksbord…) men det är alltid kul att prata om vad man läser just nu.

Bonusfråga: Den 1/2 är det löpningens dag så jag undrar om ni utövar någon idrott eller motionerar? Ja, jag tränar ganska mycket, 4-5 ggr/v. Men just den 1/2 firar vi bröllopsdag så då står jag över den vanliga lördagsträningen till förmån för en brunch med min man. Kanske springer jag på eftermiddagen, jag behöver komma igång med löpningen efter ett alltför långt uppehåll pga problem med ett knä.

11 tankar om “Helgfrågan v 5

  1. Jag gör olika saker med olika personer och en del läser inte böcker men vi kan prata böcker och så får jag vidga mina intressen vilket inte är så tokigt. 😉 Grattis på bröllopsdagen!

  2. Grattis på bröllopsdagen!
    Vi har inte heller nattduksbord, men varsin stol bredvid sängen som är belamrad med kläder och böcker 😉 Dammråttor finns det här också, och jag bryr mig väldigt litet om det. Däremot har jag fått en kommentar från en släkting som påpekade att det varit dammigt i fönstren när de var på middag hos oss. Hon tillhör dem som aldrig läser, varken böcker eller tidningar. För henne är det otroligt viktigt att ha ett rent hem, hon dammsuger varje dag. Jag skrattade bara åt hennes kommentar, jag bryr mig inte det minsta. Ibland är det dammigt, ibland inte, det väljer jag själv.

  3. Grattis på bröllopsdagen. Oj här finns det många dammråttor tyvärr, men jag brukar intala mig att det finns en dag imorgon med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s