Helgfrågan – utmaningar och mat

Det är en intressant kombo hos Mia den här veckan med både läsutmaningar och julmat. Jag älskar båda! I år var jag med i två utmaningar, Kaosutmaningen och Månadens bästa bok. De är mycket kravlösa och jag kommer att ro i land båda. Det var bra med ett mellanår på utmaningsfronten för jag hade nog kunnat känna mig lite stressad om jag fått för mig att hoppa på fler. Nästa år fortsätter jag med Kaosutmaningen om den blir av och jag vill läsa fler klassiker också. Jag vet inte om det blir någon organiserad utmaning, får kolla runt lite, men annars går det ju faktiskt att läsa på egen hand också. Jag jobbar på en lista på klassiker som jag vill läsa över tid, inte nödvändigtvis under 2020 utan snarare fram till pensionen om 20 år…

Lenas godsaker skriver att hon planerar ett bokbingo med 16 olika utmaningar. Det blir mig definitivt övermäktigt men jag ser fram emot vad hon lägger in i bingot, det bör kunna komma en hel del inspiration från ett sådant. Jag när också ett litet stilla hopp om att Lyran ska starta upp sin Jorden Runt-utmaning igen för den utmanade att läsa både nya författare och att läsa om nya länder.

Som bonusfråga undrar Mia om favoriter på julbordet. Senapssill, revbensspjäll och Jansons frestelse är mina top tre men sen äter jag glatt av resten också och njuter till fullo. Till detta dricker jag julmust. Mmmm, längtar redan!

Jag kommer att återkomma med mina utmaningar för 2020 när jag har bestämt mig, jag måste kolla runt och läsa vad alla andra svarar på Helgfrågan den här veckan och se om jag kan hitta på några som jag vill hänga på. Vad gäller träning så följer jag samma utmaningar som i år och på fotofronten hoppar jag kanske på 365 foton igen men i så fall på en annan blogg. Jag ska klura på de här stora frågorna nu under ledigheten.

Ha en bra fredag allihop!

 

16 tankar om “Helgfrågan – utmaningar och mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s