Bra sak: snabbprogram

För att få tillvaron att verka lite ljusare är det onekligen enklare om man har en positiv grundinställning. För egen del är just det där positiva ganska svårt en dag som denna. Det är måndag, jag missade träningen, det regnar, det är mörkt, jag är trött (jättetrött), jag hann inte basta, yngsta kom för sent till träningen, sonen blev sur för jag valt fel hämtmat från sushistället och min man är i Finland. Vissa dagar är liksom aningens tråkigare än andra. MEN – och det är ett stort men – om jag nu ska hitta på 31 bra saker i december så måste jag ju även denna dag, måndagen den 9 december anno 2019, hitta på någon liten grej som kan klassas som en bra sak.

Jag har tänkt så det knakat sedan i morse och det har sannerligen inte varit lätt. Men så slog det mig – snabbprogrammet på tvättmaskinen! Att kunna slänga in barnens jeans, sätta på maskinen och vänta i blott 20 minuter på att den ska bli klar. Det är en klar livskvalitetshöjare! Barnen får rena jeans, jag slipper skämmas för att de kommer smutsiga till skolan OCH jag behöver inte vara uppe halva natten för att hänga dem. Ni fattar, vilken otrolig teknikutveckling ändå.

Ja, det här må vara ett väldigt litet och nischat glädjeämne men det lyser tillräckligt starkt för att denna dag ska avrundas på ett bra sätt. Och det säger sannolikt något om vilket oerhört spännande och rafflande liv jag lever ;).

Tack och godnatt, jag hoppas ni haft en aningens roligare dag än jag idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s