Bra saker: att komma fram samt att koppla upp och koppla av

Vi kom fram till Tänndalen 01:30 i natt och då var det inte läge att skriva något positivt inlägg. Jag sover normalt 8 h/natt så att jag i natt bara har fått sova 4,5 h gör att jag känner mig som en zombie idag. Men ändå, att komma fram helskinnad efter en osannolikt lång bilresa i beckmörker är värt att känna tacksamhet för. Är otroligt glad över att ha en man som orkar köra så dags, det hade jag aldrig fixat så hade det hängt på mig hade vi fått sova över på vägen och därmed förstås missat träningssamlingen kl 8 i morse.

Dagens bra sak är det här med tekniken. Jag får erkänna att mitt teknikintresse är ytterst begränsat, en del skulle nog till och med kalla det obefintligt, men det är fantastiskt att kunna jobba precis som vanligt, vara med i alla möten och samtidigt njuta av utsikten och snön utanför fönstret på hotellet. Ytterligaren en teknikfördel är att digitala köp skapar digitala kvitton i mailen vilket gjorde att vi kunde bevisa att vi köpt fem stycken säsongskort som vi dessvärre glömt hemma. Det hade ju känts aningen surt att behöva betala för ytterligare fem helgkort men nu löste det sig snabbt och enkelt det också eftersom vi kunde bevisa att vi faktiskt har betalda kort, om än på helt annan geografisk plats än där de borde vara.

Nu ger jag jobbet lite mer energi, sen går jag ut i backen någon timme! Mycket nyttigare och roligare är fredagsfikan på kontret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s