Helgfrågan v 46

Brukar ni läsa eller titta på tidningar eller program om böcker? Vilka? Jag prenumererar på Elle mat & vin så den läser jag förstås. Ibland köper jag något inrednings- eller modemagasin när vi åker på semester. Vad gäller TV-program så ser jag så ytterst sällan på TV och när jag väl gör det så är det aldrig något bokrelaterat.

Bonusfråga: Har du något bra filmtips? Nej. Jag går väldigt sällan på bio. Sist var i och för sig på höstlovet och då såg vi Malificent 2 men någon vuxenfilm har jag inte sett på evigheter.

Det här måste vara det tråkigaste svaret någonsin för rörlig bild är tydligen inte alls min grej längre, men om jag skulle drabbas av influensan och bli soff-/sängliggande skulle jag säkerligen titta hela dagarna. Fast det hoppas jag innerligt att jag slipper, jag ska försöka hinna vaccinera mig i morgon.

Andras svar på Helgfrågan hittar ni här.

15 tankar om “Helgfrågan v 46

  1. Bio kan jag helt enkelt inte gå på längre (hörselproblem), men film kan ju ses på tv… verkligen inte ofta något tilltalar mig där heller, och så är det ju all den där hemska reklamen också. Här har inte funnits någon annonsering om vaccinering mot influensan i år, väldigt konstigt, åtminstone äldre pensionärer borde ju bli erbjudna. Allt har verkligen förändrats under senaste åren…

  2. Jag är inte så intresserad av att läsa/titta på information om böcker och/eller författare, jag nöjer mig med att läsa böckerna istället. Och jag brukade älska film och bio, men efter jag blev sjuk klarar jag inte av allt ljud och ljus en film innebär. Tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s