Helgfrågan

Det är lördag morgon och jag ligger i sängen i sällskap av den här eländiga förkylningen som aldrig ger sig. Nu har jag varit dålig i en vecka och det är hopplöst trist, uttråkande och energidränerande att inte kunna träna. Den får två dagars vila till men på måndag tänker jag köra igång igen och därmed basta!

Varför tror du författare väljer att skriva ihop? För att det är mycket roligare att jobba ihop än att jobba ensam? Det ligger ett romantiskt skimmer över att vara författare tycker jag men i slutändan måste det vara rätt ensamt.

Vad sitter du inne med för hemlighet? Mia har gått med i VV och det testade jag också i våras (för mycket viktökning efter sorgen i samband med min systers sjukdom och bortgång) och det är inget jag pratat så mycket om. Det funkade inget vidare så nu testar jag en annan variant som funkar bättre för just mig.

10 tankar om “Helgfrågan

  • Jag vet. Men jag har så tråkigt 🙈 och jag blir så trött utan träning.
   Tack! Jag kände mig piggare i morse men efter lite hus- och trädgårdsfix så behöver jag nu sova en timme tror jag

   • Jag förstår precis, nu tränar jag inte så mycket längre (mest promenader och lite styrka och avslappning) men har tränat nästan för mycket och vet hur det kändes. Jag började träna för tidigt vid något tillfälle så det var nog kycklingmamman 🐥 inom mig som svarade 😏😊

 1. Verkar som en god idé att författare sinsemellan träffas emellanåt, för visst är det säkert ett ganska ensamt yrke kan man tänka… såvida de nu inte är författarduos. 😉
  Trist med förkylning, men börja inte träna för tidigt bara. Varit med om unga starka som drabbats av hjärtmuskelinflammation i det läget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s