Septemberläsningen går…

Tja, den går väl sisådär får jag erkänna. Jag har lyssnat på en (1!) bok hittills. Det var Jonas Karlssons Regnmannen och den var å andra sidan riktigt, riktigt bra så vi kan väl säga att jag går på kvalitet snarare än kvantitet denna förkylningsmånad.

Jag läser just nu Babylon Berlin men jag tycker den är seg, eller kanske snarare ganska oengagerande. TV-serien ska vara fantatiskt bra säger alla så den ska jag försöka se men först vill jag läsa ut boken. Jag kämpar på, tar en liten bit per kväll. Jag lyssnar på Simon Scarrows Segraren, del 15 i serien om legionärerna Cato och Macro, och den är lika underhållande som de tidigare böckerna.

Det som väntar härnäst är Allt jag fått lära mig av Tara Westover. Det är en bokklubbsbok som jag började lyssna på men fick avbryta pga gillade inte uppläsaren. Nu har jag den i pappersformat här hemma och den ska vara läst till den 23 september så det är nog dags att ta tag i den. Än mer vill jag dock börja på Beneath the Sugar Sky av Seanan McGuire och efter den The Witches from New York som stod på hyllan brevid McGuires bok och som jag därför plockade på mig (vad kan liksom inte vara bra i en bok med både häxor och NY?). Bara förkylningen släpper så att jag inte somnar i samma stund jag lägger huvudet på kudden så…

5 tankar om “Septemberläsningen går…

  1. Westover har jag precis läst och den ska vi prata om i vår bokklubb här i Hamburg i nästa vecka. Det ser jag verkligen fram emot, för det finns mycket att diskutera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s