Helgfrågan

Det är lördag morgon och jag passar på att svara på Helgfrågan innan allt drar igång.

Vad tycker du är för mycket mellanspel i böcker? Det är främst i deckare jag stöter på det där och det är en av anledningarna till att jag inte läser så mycket av den varan längre. Jag tycker det är hopplöst trist med de där kursiverade kapitlen eller avsnitten som ska beskriva mördarens psyke. Helt ointressant. Sen tycker jag att det är väldigt många deckare som fokuserar mer på alla polisers dåliga äktenskap/psykiska problem/alkoholvanor/övervikt/träning/brist på kärlek än på själva mordgåtan. Tyvärr blir det ofta platt fall pga att författarna då ger sig in i en genre som inte är deras.

I helgen ska det bli fint väder enligt SMHI, vad ska du hitta på? Det är ett årligt idrottsevent här i min förort i helgen med 10 km, 5 km, barnlopp och swimrun. Lillans fotbollslag ska vara funktionärer så jag kommer att hänga där hela dagen medan maken är på fotbollsmatch närmare stan med Sonen. Vid 17 övergår det hela till en efterfest med ostron, bubbel, musik mm så jag hoppas att SMHI har rätt i sin prognos. Det är för stunden rätt grått ute.

Men allra först ska jag på yoga med frukost efteråt, också något som anordnas ihop med idrottsföreningen och träningsstudion jag tränar på. Det fanns bara ett begränsat antal platser så jag är glad att jag knep en av dem.

Trevlig helg!

4 tankar om “Helgfrågan

  1. Låter som en aktiv helg, kan nog vara kul. Här blir det lugnt efter första högintensiva jobbveckan, phu….hade glömt hur det är att jobba, fast jag inte varit ledig så länge andra omgången 😉

  2. Håller med dig ang. deckarna, tycker nog den äldre sortens deckare är bättre på så vis. Många nutida kriminalromaner liknar mer relationsromaner… tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s