Helgfrågan

Sommarupplagan av Helgfrågan är slut och Mia undrar nu Vilken bok ser ni fram emot att läsa i höst?

Jag har inte börjat tänka så långt fram ännu. Jag tänker knappt på någonting. Jag har semester och det är precis vad hjärnan klarar av. Men en bok som står högt upp på listan är Beneath the sugar sky av Seanan McGuire, tredje boken i serien om the Wayward Children. Nästa gång jag är i Gamla stan och passerar SF-bokhandeln så slår jag till.

Bonusfråga: Vad ska ni göra i helgen? Styra kosan hemåt, packa upp och fixa lite innan jobbet drar igång igen på måndag. Det känns extremt avlägset och den känslan hoppas jag håller i sig till måndag morgon.

13 tankar om “Helgfrågan

  1. Det är klart att det är både roligt och skönt att ha ett kul jobb som drar igång igen men med tanke på hur mycket som krävs till vardags så väljer jag att inte alls tänka på jobbet och den annalkande vardagen förrän just på måndag ;).

  2. Sci-fi är ingenting för mig. Arrgghh, kommer ihåg hur det kändes när semestern var slut och det var dags att börja jobba!

  3. Har blivit helfrälst på sf-litteratur (kanske då främst dystopier) de senaste åren, intressant med framtidsscenarier att spekulera kring. Skulle vara toppen om genren blev mer populär, kanske skulle det skapa fler diskussioner kring lösningar som rör t.ex. klimat- och hållbarhetsfrågor… vilket ju verkligen är nödvändigt. Böckerna du nämner kände jag dock inte till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s