Helgfrågan

Sommaren fortsätter hos Mia, och förstås hos alla oss andra också. Vad läser du nu?

Jag läser de här två:

Jag gillade Borelius förra bok (lästes förra sommaren) och den här är minst lika bra. Många nyttiga tankar som passar bra att smälta långsamt så här på semestern. Boyne är en ny bekantskap för mig, min tidigare chef har tipsat om den flera gånger och i tisdags slog jag till när maken behövde en bok till pga var ”ta 4 betala för 3” i bokhandeln. Har kommit ca 100 sidor och den är bra än så länge.

Bonusfråga: Vad hittar ni på, semester eller ej? Jag har en väl slapp vecka bakom mig. Nästa år ska vi inte göra samma misstag, då åker jag och barnen någonstans medan maken jobbar klart. Att bara hänga hemma blir alldeles för trist. Men nu har vi en tur till Skåne framför oss, åker i morgon. Det blir mycket bra med miljöombyte.

Om man är i Stockholm kan jag varmt rekommendera Snö och deras glass (Odengatan). Såååå gott!

Nu ska jag ut och springa en sväng. Är så icke-sugen så det liknar ingenting men jag har bestämt mig för att springa varje dag på semestern så det är bara att bita ihop.

Ha en trevlig kväll!

14 tankar om “Helgfrågan

  1. Jag tyckte att John Boyne lät så bekant, men kunde inte placera honom, blev tvungen att googla. Det är ju han som skrivit Pojken i randig pyjamas. Den har jag läst. Väldigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s