Halvårssammanställning

Då har halva 2019 gått och det är dags för en kort sammanställning av läget.

Böcker

Jag har läst 30 böcker och lyssnat på 13. Det har varit rätt tunnsått med riktiga fullpoängare så en lista över sådana väntar jag med tills året är slut för den blir så kort annars. Den stora behållningen hittills är till stor del Silverörnsserien av Simon Scarrow som jag har sträckIyssnat på. I slutet av juni kom jag in i ett riktigt läsflow och jag hoppas att det håller i sig över sommaren. Som vanligt var mars och maj sämsta läsmånaderna medan januari och juni låg bättre till i statistiken.

Jag är bara med i en utmaning i år och det är Kaosutmaningen. Där jag har till dags dato kunnat pricka av 17 av de 34 punkterna så jag oroar mig inte för att inte hinna klart den.

Foto

Jag gav mig in på ytterligare ett år av 365 foton men har insett att i år kommer jag inte att ha en chans att gå i mål så jag lägger ner det.

Träning

Jag har tränat mer än någonsin tidigare och kommit upp i hela 108 pass fram till sista juni vilket jag är mycket nöjd med.

Livet

Bäst det här första halvåret har varit all skidåkning (otippat?) och vår resa till Peking i maj. Den gav sannerligen mersmak när det gäller resande med hela familjen. Om några år är skidsatsningen sannolikt över för Äldsta (om man inte går skidgymnasium så är det slut på tävlandet och träningarna efter nian) och då kommer vi att ha eoner av semesterdagar och pengar över som kan läggas på resor istället.

IMG_9775

Men nu, nu är det bara åtta dagar var till semester och den tanken livar upp. Sommarvärmen verkar vara över, i alla fall för stunden, men jag jobbar på och hoppas att solen kommer tillbaka lagom till mitten av juli.

 

 

En tanke på “Halvårssammanställning

  1. Du har läst och lyssnat på många böcker, härligt med läsflyt! Och träningen, imponerande! 🙂 Förstått att det inte är så bra väder i Sverige….blir kanske lite annorlunda sommarväder i år… fin bild!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s