Helgfrågan – midsommar

Det är redan midsommar, tiden går galet fort. Samtidigt känns de kommande 2,5 v fram till semestern som evighetslånga. Den är bra klurig den där tiden.

Mia har några midsommarrelaterade frågor i Helgfrågan idag:

Vilken bok ser du framemot att läsa i midsommar? Jag ser fram emot Huset på Sankt Pauls väg av Lise Tremblay. Däremot har jag byggt upp någon slags mental spärr mot att börja på Vi for ner till bror som jag också måste börja på nu i midsommar för att eventuellt hinna klart med till bokklubben.

Bonusfråga: Hur firar du midsommar? Dagen inleddes med intervaller i slalombacken ihop med man, hund och en träningskompis. Vi tog sedan ett dopp i havet och avnjuter nu frukost och tidningsläsning i solen på altanen. Resten av dagen firar vi med två andra familjer. Sillunch, midsommarstång i den lokala hembygdsföreningens regi, kaffe, lekar, bubbel och grillmiddag. Same procedure as every year, perfekt.

16 tankar om “Helgfrågan – midsommar

 1. Tremblays bok får jag kolla upp. Vi for ner till bror är jag kluven till, men kanske missar något om jag inte läser? Blir intressant att höra vad du tyckte sen. Trevlig midsommar!

   • låter intressant kände inte igen författarnamnet och kollade på jobbet, vi har inte något av henne men det finns fler bibliotek i min närhet…tack för tipset!

   • Vårt lilla bibliotek hade den men saknar många andra titlar så nu har jag skaffat lånekort på stadsbiblioteket också. Är ju så gott som på vägen hem från jobbet (med lite god vilja) plus att jag älskar miljön där inne = bara fördelar mao 😊

 2. Men guuud vad duktig du är! Jag är mäkta imponerad. ‘Jag for ner till bror’ är riktigt bra, men jag kan förstå det där med att bygga upp spärrar, det brukar inte ha så mycket att göra med om boken (om det är en sådan det gäller) är bra eller inte. Lise Tremblay har jag läst något av, vad var det nu? Någonting med häger? Trana? Jag får googla på både det och din titel 🙂 Trevlig midsommar!

  • Tremblays Hägern var också riktigt bra, precis som Huset på Sankt Pauls väg. Nu vill jag lösa ännu mer av henne :). Låter lugnande att höra om Jag for ner till bror. Jag började igår kväll men somnade efter ett par sidor. Nya friska tag idag!
   Vet inte om jag är så duktig men det är kul att träna ihop med kompisar (och make).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s