Bokbingodags!

I sedvanlig ordning kör familjen ett bok- och läsbingo under sommarlovet. Finfina priser utlovas vid 1, 2, 3, 4 och 5 fyllda rader.

Vi har en vuxen- och en barnvariant. Jag och Äldsta kör vuxenbingot medan maken och de två små försöker sig på den enklare varianten som inte innebär en ruta per bok utan en ruta per lästillfälle (minst 20 min).

Nedan ser ni den vuxna varianten. I morgon kör vi igång, då är första dagen på sommarlovet för samtliga barn i familjen efter tre dagar med avslutningar på olika skolor. Phu.

4 tankar om “Bokbingodags!

    • Sommaren är tio veckor, från avslutning till skolstart. Min yngsta brukar bli klar först. Jag klarar aldrig hela, maken ger upp efter två kryss, sonens resultat har varierat över åren och äldsta dottern övergick till vuxenvarianten förra året och kämpade på bra. För henne är dock en rad = fyra rutor och en full bricka = 16 kryss.

    • Tidigare fick de bingobrickor från skolan som sommarläxa men nu kör vi egna. Det får faktiskt alla fem i familjen att läsa mer än vi gjort annars 🙂. Och barnen gillar förstås priserna längs väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s