Fem en fredag – önskningar

Det blir inte så mycket skrivet här just nu så jag tar hjälp för Elisamatilda att klara av att få ihop ett inlägg. Våren är alltid väldigt intensiv och utröttande, jag brukar bli en bättre bloggare på sommaren när både tid och inpiration finns i större mått.

  1. Vilka tre önskningar skulle du be en ande om? Föga fantasifullt men att mina barn ska få leva långa lyckliga liv, att jag och min man får fortsätta vara friska samt en lottovinst som gör oss ekonomiskt oberoende så jag själv kan välja om jag vill jobba eller inte
  2. När gick din senaste önskan i uppfyllelse? Åh, jag önskar inte så värst mycket nuförtiden. Men när hunden väl kom på plats förra sommaren och allt funkade så bra med honom så var den en pusselbit som föll på plats.
  3. Har du någon gång sett ett stjärnfall? Många. Jag älskar stjärnfall och jag önskar mig något varje gång jag ser ett.
  4. Önskar du dig något när du blåser ut ljus på tårtan? Absolut.
  5. Vad önskar du inte din värsta fiende? Att något ska hända deras barn. (Mig veterligen har jag inga fiender, men om jag haft det hade det här varit svaret).

 

3 tankar om “Fem en fredag – önskningar

  1. Så roligt med en fyrfota familjemedlem. Det har jag också , tre stycken. Vi är nog föga fantasifulla vad gäller våra önskningar i livet, det är nog ganska allmängiltigt att önska sig god hälsa, god ekonomi och lycklig familj!

  2. Pingback: Fem en fredag v. 22: Upprepning - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s