Veckans helgfråga

img_4055-2Den här första arbetsveckan gick galet fort. Vi har en större omorganisation på jobbet som trädde i kraft 1 januari och nu är det bara springa. Men så kul, jag vet inte när jobbet var så roligt senast.

Men nu är det alltså lördag. Maken har precis åkt ner till Skåne för att hjälpa sin mamma med en flytt, Äldsta barnet är i Sollentuna för årets första slalomtävling, mina små tittar på en film, hunden ligger vid ytterdörren och längtar efter de två som avvikit nu på morgonen och jag, jag sitter vid frukostbordet och har läst tidningen och unnar mig nu en extra kopp te och lite bloggtid. Rätt skön start på helgen om ni frågar mig.

Helgfrågan hos Mia lyder; Valet av genre, tycker du den ändrar sig med åren och i så fall varför? Ja, det tycker jag. Förr läste jag massor av deckare men nu har jag så gott som helt slutat läsa den genren. Jag håller fast vid några favoritförfattare även om de kan svaja lite över åren men det är ytterst sällan jag läser andra deckare än dessa. Något jag har upptäckt i år är biografier, det hade jag aldrig kommit på tanken att läsa för ett par år sedan och det är kul när man hittar nytt.

Bonusfråga: Har ni plockat bort julen än? Tjugondag Knut är i morgon men jag kommer att plocka undan allting idag. Jag är lite sugen på att behålla ljusstakarna någon ytterligare vecka, det är ju så förtvivlat mörkt fortfarande men övriga julsaker stuvas nu ner i källaren i väntan på nästa juls pyntande.

6 tankar om “Veckans helgfråga

  1. Biografier läser jag inte så ofta men det händer någon gång ibland. Läser mest skönlitteratur men det finns faktaböcker som lockar, men det är ju det där med tiden…. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s