Helgfrågan – augustnomineringarna

Äntligen fredag! Jag har ett jätteroligt jobb så jag ska inte klaga men vissa veckor på sistone har jobbet sugit mer än energi än det har gett så jag börjar bli ganska trött. Det ska bli otroligt skönt med lite höstlov nästa vecka. Några dagar jobbar jag men sen är jag ledig ihop med Lillan och hunden. Maken och de två äldsta sitter i skrivande stund på en buss på väg ner till Österrike för en veckas träningsläger. Låter väl skönt på ett sätt men det verkar vara väldigt isigt i backarna. Och då menar jag inte hård packad snö, jag menar blåis… Jag känner att jag har det alldeles utomrdentligt bra här hemma.

Jag håller på att stänga ner jobbdatorn men innan jag gör det ska jag svara på Mias Helgfråga som den här gången handlar om de nomierade till Augustpriset och vilken bok är vi sugna på att läsa? Jag har läst en av böckerna, Aednan, och den var bra. Men för första gången känner jag inget som helst sug efter någon av de andra nominerade och det tycks jag inte vara ensam om. Det är lite synd tycker jag, normalt sett hittar man något nytt intressant i samband med att nomineringarna kommer ut. Men, men, det finns ju gott om annat att läsa så det är ingen ko på isen.

Bonusfrågan rör något helt annat, nämligen äter du vegetariskt? Vi är kanske inte världsbäst på just det vegetariska måste jag erkänna. I den mån vi äter vegetariskt är det ofta fråga om risotto eller pasta. Men vi har börjat köra en vegetarisk dag varje vecka (utöver den där eventuella pastan eller risotton) och det är bra. Så nu lusläser jag mattidningar för att komma på nya recept och den här Helgfrågan kan säkert ge ytterligare inspiration.

Nu så, dags att stänga ner och ta helg!

10 tankar om “Helgfrågan – augustnomineringarna

  1. Finns många goda vegetariska rätter. Som tur är har det utvecklats. Minns hur det var när jag blev vegetarian för evigheter sen -sallad, gurka, tomat var det som gällde på många restauranger och sen tog fantasin slut, en fick nästan gå till korvkiosken efteråt 😉 skämt åsido så brukade jag fråga vilka ingredienser de hade i köket och sen be dem använda alla utom det jag inte äter….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s