Helgfrågan

Det är söndag kväll och jag sitter i ishallen medan Lillan åker konståkning, maken, hunden och Äldsta tränar backintervaller i slalombacken och Sonen är hemma och läser (hoppas jag, han har inte läst så mycket på sistone så nu kommer jag att bli lite mer krävande på den fronten). Jag hade en plan på att träna jag också men drog på mig ett ryggskott på träningen i torsdags och ryggen är fortfarande inte helt smärtfri. Rörelse är bästa medicinen men just intervallträning kändes aningen för ”stötigt”.

Nåväl, hur bättre få den här timmen att gå än genom att svara på Helgfrågan? Jag var inte på bokmässan så jag tar den alternativa frågan; Har du fått hem någon bra bok på sistone? Faktiskt inte, skulle jag vilja svara på den. Inga spännande inköp och biblioteksböckerna har inte heller varit speciellt bra. Jag ska däremot ta och klicka hem Hennes excellens Hanna Rössel vilken dag som helst. Det är nästa bokklubbsbok och eventuellt hamnar något mer i den kundkorgen i samma veva. Jag ska se vad jag har i min önskelista.

Bonusfrågan den här veckan är Vad ser du fram emot? Det finns tre saker som jag verkligen längtar efter:

  1. Höstlovet. Bara jag och Lillan, de andra tre åker till Österrike på träningsläger. Det är kanske mysigaste veckan på hela året.
  2. Skidåkning över nyår.
  3. Ny organisation, nytt team och ny chef efter nyårssemestern.

Nu ska jag spana lite på min yngsta förmåga igen. Ha en skön söndagskväll och en bra måndag i morgon!

9 tankar om “Helgfrågan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s