Sommarläsning?!

Herre jisses, idag är det 1 juni. Dagen då min sommarläsning officiellt påbörjas för att sedan sträcka sig fram till 31 augusti.

Jag brukar ha en lång lista klar vid det här laget men i år… Tja, i år har jag kommit så långt som till det här lätt stressade inlägget. I och för sig så har jag ännu inte sett så värst många andra sommarläsningsinlägg heller så det är kanske inte bara jag som är lite sen på bollen.

Men, men det är oändligt långt kvar till semestern och kanske är det det som påverkar. Eller värmen. Eller så har jag helt enkelt bara glömt bort det… Nåväl, bättre sent än aldrig antar jag och jag ska ägna helgen åt att klura på något bra sommarläsningsupplägg. En sak vet jag i alla fall och det är att jag hänger på JohannasKlassisk spänningslitteratur i sommar. Mer om den senare i helgen. Först ska jag se till att bli klar med pågående böcker.

Hur har ni det med sommarplaneringen?

Uppdatering: jag ser att jag i föregående inlägg skrev att jag hade läsplanerna ganska klart för mig. Hur tänkte/menade jag då? Sov jag? Hade jag druckit för mycket rosé i försommarnatten?

3 tankar om “Sommarläsning?!

  1. Pingback: Veckans topplista – sommarläsning – Tant Augustas tekopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s