Ett litet livstecken

Tänkte bara säga att jag lever men att bloggen får ytterst lite kärlek och omvårdnad i denna syrenernas tid. Det är fullt upp på dagarna och på kvällarna somnar jag så snart jag lägger huvudet på kudden.

Kan dock varmt rekommendera min pågående läsning även om jag skulle förespråka ett snabbare tempo än det jag klarar av just nu (pga somnar efter tre minuter): Målarens döttrar av Anna-Karin Palm, En trogen kvinna av Jane Gardam och till slut barbarotti-serien av Nesser som jag lyssnar på.

Snart kommer planer på sommaren och sommarläsningen på varenda blogg misstänker jag. Själv har jag planeringen ganska klar för mig och det känns på något sätt rätt skönt.

2 tankar om “Ett litet livstecken

  1. Härligt att läsa den här statusuppdateringen – jag tänkte just skriva något närmast identiskt själv. Känner mig usel som inte lägger ut något nytt på två veckor…

  2. Den här tiden är den mest hektiska på hela året. Så mycket som skall hinnas med och avslutas innan det officiellt blir sommar. Förresten är det inte så lugnt på sommaren heller, med alla sommarprojekt som dras igång utöver allt annat. Efter en tuff vår hoppas jag på lugn och ro i sommar, inga sjukdomar hos varken människor eller djur om jag får önska, och massor med lästid. Hoppas det blir lugnare för dig också snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s