Helgfrågan – roliga böcker

Långhelg! Eller tja, jag har en presentation som ska vara klar på måndag morgon så jag tänkte väl jobba en del också om än inte stänga in mig åtta timmar i sträck utan mer dela upp det på ett par timmar per dag. Men innan denna fredag riktigt tar fart är det dags att svara på Helgfrågan hos Mia.

Vilken är din roligaste bok? Bo Balderssons alla böcker. Jag tycker fortfarande att de är jätteroliga. Vilket också påminner mig om att jag har Baldersson som en av böckerna i Re-read challenge i år och det blir en perfekt sommarläsning.

Bonusfråga: Vad ska du hitta på denna långhelg? I går målade hantverkarna trappen en sista gång och vi passade på att fly fältet och tillbringade hela dagen på Gröna lund. Det visade sig vara ett genidrag eftersom alla var supernöjda med dagen och vi har haft så ohyggligt lite rolig tid tillsammans de här elva veckorna som renoveringen pågått.

Idag ska jag inviga mitt ockerdyra sommargymkort. Jag får inte springa en enda meter på sammanlagt två månader så nu ska här spinningcyklas istället. Inget jag ser fram emot (bara det att vara inne medan maken nu är på väg ner till intervallträning nere vid vattnet…) men bara att bita ihop och hoppas på att mitt onda bäcken blir bra av vilan.

Middag hos kompisar inne i stan i kväll, altan- och trädgårdsfix samt städning står i övrigt på agendan för helgen. Hantverkarna lämnade igår och nu kan vi börja använda vår nedervåning igen. Underbart!

10 tankar om “Helgfrågan – roliga böcker

  1. Bo Balderson toppar även för mig, minns inte någon bok jag skrattat så åt som dessa. Vill verkligen läsa om någon gång för att se om de har samma effekt idag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s