Helgfrågan – rea

Torsdagskväll och min älskade man är ute med jobbet. Torsdagskvällar är det slalom 17-21 fördelat på två barn. Sådana torsdagskvällar älskar jag honom aningens mindre… Men nu är det bara en timme kvar till sista hämtningen och jag hinner svara på Helgfrågan hos Mia innan jag måste ut igen.

Har du gjort någon bokreabeställning? Nej, det har jag inte. Jag var inne på Adlibris och hittade ganska exakt noll böcker som lockade. Det var länge sedan jag hittade något på rean i nätbokhandlarna. Men om jag går in i en fysisk bokhandel så kommer jag garanterat ut med någonting, det ligger liksom i sakens natur. Bäst är det att gå in på stora Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan här i Stockholm, där hittar jag alltid något även om rean pågått ett tag.

Bonusfråga: Brukar du koll efter röda prislappar? Nja, inte så ofta. Jag hatar ju att shoppa och det enda jag avskyr ännu mer är att trängas med folk när jag gör det. En kompis har en klädaffär och där hade jag nyligen en sån himla tur att jag fick komma in innan hela långa kön släpptes på och vällde in. Phu, hade aldrig fixat det. Jag köper så gott som aldrig kläder på nätet men fyndade faktiskt hos Addnature på deras rea, något så spännande som merinounderställströjor. Tre stycken! Mycket nöjd.

17 tankar om “Helgfrågan – rea

  1. Att trängas med andra är så jobbigt 😦 Jag gillar de där små reorna som det inte skyltas med utan man upptäcker ett reaställ bland barnkläderna 🙂 Bokrean var ingen höjdare iår, tycker jag hittar mindre för varje år.

  2. Det är väl så att de böcker som reas ut har en ofta redan funderat kring och det är sällan udda böcker som reas ut. Jag försöker hålla mig till min lokala bokhandel och ev. mataffär som har en del böcker.

  3. Gillar inte heller det där med trängsel, eller ”shopping”. Men funderar faktiskt i år att gå på bokrea till ortens lilla bokhandel som fick ny ägare i slutet av förra året och som tur är tycks fortsätta att driva den som just bokhandel, vore synd om det inte fanns någon till slut. Annars lånar jag ju det mesta på biblioteket numera, förutom recexen då förstås.

    • Ja, de bra lokala handlarna måste man stötta! Själv shoppar jag alltid i underbara Kristianstads bokhandel när vi hälsar på svärmor. Gillar också Akademibokhandeln i Lund. Har dock inga jättefavoriter på hemmaplan konstigt nog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s