Helgfrågan – bloggaktiviteter

Helgfrågan hos Mia fyller ett år – GRATTIS!

Jag har varit ensam med mina två yngsta de senaste dagarna då make och Äldsta är uppe i Funäsdalen på fartläger med skidklubben. Vardagar ensam funkar utmärkt, det kan t om vara lite enklare än att vara två, men helgerna… Alla aktiviteter och alla skjutsningar hit och dit – våra helger bygger på att man är två som hjälps åt. I fredags hämtade jag ut en hyrbil (det här med att klara sig med en bil funkar helt ok under resten av året, men just det här kvartalet med alla skidevenemang, då krävs det två) och fröjdas nu åt glädjen i hur enkelt allt blev helt plötsligt.

Helgfrågan blir lite sent besvarad den här veckan, men jag har varken hunnit eller orkat faktiskt. Men nu, när solen skiner och jag har tagit fram datorn för att jobba lite innan lunch, nu känner jag att tiden är rätt 😊.

Vilka bloggaktiviteter deltar du i?

Jag försöker alltid vara med i Helgfrågan och Veckans topplista hos Johanna och jag tycker om att engagemanget är så stort hos alla, alla surfar runt och kommenterar i rätt stor utsträckning på varandras inlägg i dessa aktiviteter. Någon gång har jag hakat på en Tematrio också, men det är blir inte lika ofta får jag erkänna. Månadsvis rapporterar jag också in Månadens bok hos Mia. Sen är jag ju förstås med i en massa utmaningar på årsbasis men det är en annan historia.

Bonusfrågan, Har du något husdjur?, är en laddad fråga här hemma. Äldsta skulle ge sin högra hand för en hund men jag och min man är inte lika säkra som hon på hur logistiken skulle lösas. Jag menar, har vi nu äntligen kommit ifrån dagisåren, ska vi då starta om? Men OM det någon gång skulle bli aktuellt så blir det i så fall en hund.

11 tankar om “Helgfrågan – bloggaktiviteter

    • Så är det ju, det är inte alltid tiden finns. Egentligen ett dåligt argument för min del, 10 minuters bloggande kan jag alltid trycka in, men jag brukar helt enkelt glömma bort sådana saker när det kör ihop sig lite i vardagen.

  1. Hund är jag sugen på att skaffa, och katt (som jag haft) men brukar säga att det får bli när jag blir pensionär. Få ße hur det blir med den saken….. 😉 bloggaktiviteter av olika slag och interaktionen med andra är bland det det roligaste med bloggandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s