Hyllvärmarutmaningen 2018

Jag hittade Hyllvärmarutmaningen hos Johannas deckarhörna men den kommer ursprungligen från @ciccisbokblogg på Instagram. Den handlar om att läsa tolv hyllvärmare under året, dvs tolv böcker som stått olästa i hyllan i minst ett år.

Jag vill också komma ikapp med mina gamla hyllvärmare. Jag har läst att vissa bokbloggare har hundratals olästa böcker hemma men några sådana volymer pratar vi inte om här, här är det max ett 20-tal skulle jag tro (har inte räknat). Däremot vet jag inte om det kommer att bli tolv stycken som får ingå i utmaningen för min del. Många av dem är tegelstenar och vis av erfarenhet mäktar jag inte med en sådan per månad utan jag bestämmer här och nu att jag sätter mitt mål till sex stycken och blir det fler är det ren bonus!

Eftersom jag har lovat mig själv njutningsläsning i år så kommer jag heller inte att redan nu lista vilka sex böcker det blir utan det får utkristallisera sig under året. Det jag blir sugen på får styra helt enkelt.

6 tankar om “Hyllvärmarutmaningen 2018

  1. Jag har mängder med olästa böcker, och tänker också försöka läsa fler av dem i år. En har jag hunnit med hittills, alltid en början. Men jag skall inte heller bestämma i förväg vilka jag skall läsa, det får visa sig vad jag har lust att läsa helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s