Veckans topplista

Årets sista vecka och det är fler än jag som börjar summera vad som hände och inte hände under 2017. Johanna undrar därför vad det är vi inte har läst och ber oss lista fem böcker jag ville läsa men inte hann med under 2017.

Jag får lov att vara tråkig nog att bli svaret skyldig här för jag har läst allt jag velat läsa, problemet har varit att hitta något jag ville läsa. Hoppas på mer inspiration 2018!

28 tankar om “Veckans topplista

    • Nä, inte har jag läst allt jag vill läsa. Men i år har jag haft svårt att hitta böcker som jag blivit sugen på. Kan bero på att lästiden är så begränsad, kommer liksom inte in i läsningen förrän jag somnar…

    • Jag hoppas på snabbt tillfrisknande :). Jag har läst några bra böcker med bra flyt under julen, hoppas den känslan kan få hålla i sig. Tror att det är det här fragmentariska läsningen jag ägnar mig åt på kvällstid som är den stora boven i dramat.

      • Ja vi får hoppas på det 🙂 tror också att boven kan vara fragmentarisk läsning. Jag är inte förtjust i det men hamnar i det med jämna mellanrum som när det är mycket på jobbet etc. Härligt att du har läst flera bra böcker över julen! Håller tummarna för att känslan håller i sig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s