Kommentarer

När jag försöker kommentera på blogspotbloggar sker ett av följande:

  1. Om jag använder defaultinställningen ”Kommentera som: googlekonto” publiceras inte kommentaren 
  2. Om jag stoppar in namn och url tvingas jag göra sex robottester (och nej, jag klickar inte i fel rutor)

Så jag är inne och läser på alla trevliga blogspotbloggar men om jag inte kommenterar förstår ni varför :). 

Annonser

13 tankar om “Kommentarer

  1. Det här händer mig också, jätteofta. Plus att kommentaren inte fäster och en trycker publicera om och om igen, eller på jag är inte en robot-rutan… Tröttsamt. En vill ju vara trevlig och engagerad och kommentera. 😊

  2. Det händer ofta att det blir strul när man ska kommentera på blogspot bloggar. Lite trist att det ska vara så omständigt att kommentera. Ofta försvinner kommentarer bara och en vet inte om de kommer att publiceras eller inte…

  3. Sen kommentar, men jag har precis samma problem. Otroligt irriterande. Men väldigt skönt att jag inte är ensam om det. Jag trodde att det berodde på att jag bytt mobil, för på datorn fungerar det. Jag hoppas att det försvinner så småningom, efter nästa uppdatering eller så.

  4. Hej Tant Augusta! Jag läser ofta hos dig men kommenterar nästan aldrig – för att jag har Blogger (Blogspot) och du har WordPress – och för MIG är det knepigt att lämna kommentarer hos DIG 🙂 Eländigt att det inte ska finnas större kompatibilitet mellan bloggformaten. Jag har ett WordPress-konto som jag använder i jobbsammanhang och det kommer alltid fram när jag ska skriva något som (hyfsat anonym) privatperson på bloggar. Ytterst irriterande.

    • Hej! Jag håller fullständigt med, det är väldigt dåligt att de inte kan få det att funka bättre över plattformsgränserna. Nu funkar det dock bättre igen och det verkar gå i vågor, i alla fall på blogspot (det är ju bara där jag ser problemen). Ett tag skulle man fylla i rutor med vägskyltar in absurdum men nu tycks en bild räcka och ibland ska man bara bekräfta att man inte är en robot. Så jag får passa på att kommentera nu 😃 så länge det varar. För jag håller med dig, när det tar tio gånger så lång tid att verifiera som det tar att skriva själva kommentaren då ger man ju upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s