Höstlovsläsning

Det är höstlov igen och jag har nu jobbat klart för den här veckan. Det har varit två rätt intensiva jobbdagar men nu stänger jag strax ner datorn och gör kväll. Nu väntar fem lediga dagar och det ska bli sanslöst skönt. Jag hoppas på att axlarna ska sänkas lite och käkarna sluta vara så spända och jag hade också hoppas på en del skön höstlöpning i skogen men lyckades göra illa foten i söndags så jag ligger lite lågt på just den fronten några dagar nu.

Men en skadad fot bör ju inte påverka läsningen negativt, snarare tvärtom tycker jag. För en gångs skull har jag ingen ambition att läsa en massa böcker utan jag siktar på att bli klar med X : Den sista platsen av Johan Ajvide Lindqvist. Jag har hunnit halvvägs och den är rätt lättläst (och ganska dålig så det blir en del skummande) så det bör gå bra tycker jag. Vill i alla fall läsa ut den eftersom det är sista delen i hans trilogi.

På kö står sedan The Buried Giant av Kazuo Ishigyro, The Empty Grave av Jonathan Stroud och Majgull Axelssons Ditt liv och mitt. Tre rätt olika men förhoppningsvis bra böcker. Har ingen aning om vilken jag ska börja med men Stroud lockar onekligen lite extra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s