Veckans topplista – höstkänsla

När vi fortfarande hade stugan nere i Skåne så laddade jag alltid inför läsning på höstlovet – i sängen där i stugan var min absoluta favoritläsplats nämligen. Nu när vi inte har den kvar så har jag lite grand tappat den specifika höstläsningslusten. Men hur det nu är så vill Johanna att vi skriver om topp fem höstkänsla så jag gör ett försök:

  1. Spöken och vampyrer – självklart val under hösten för mig. Problemet är bara att jag just nu inte har några vampyr- och/eller spökböcker på lut. Någon som har några bra tips?
  2. Långsamläsning – när allt bara snurrar fortare och fortare så är det skönt med böcker som får ta tid. Mitt projekt just här är A Place of Greater Safety av Hilary Mantel.
  3. Kurslitteratur – ett självpåtaget projekt det här med studierna och jag är inte alls säker på hur det kommer att funka men några böcker om religion kommer jag garanterat att läsa. 
  4.  Miniatyrmakaren – bokklubbsbok som ska vara utläst till på måndag. Jag påbörjade den en gång tidigare men lade sedan undan den. Den här gången måste jag fullfölja…
  5. Top dogg – nästa bok till NKs litterära sällskap. Ingen bok jag skulle välja själv men ser i alla fall lättläst ut. 

5 tankar om “Veckans topplista – höstkänsla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s