Kapacitetsproblem…

Första skolveckan snart avklarad. Sonen har bytt skola och där är det helt andra rutiner, system och typ av undervisning än vad vi är vana vid. Så pass annorlunda att vi ikväll varit på föräldrautbildning på skolan. Phu. Tur att vi har begåvade barn, han kommer att fatta allt långt innan vi gör det. 

Själv har jag en mycket liten hjärna som har svårt att lära in vardagens rutiner igen samt att komma ihåg att kolla vem som har vilken aktivitet var och när. Jag beklagade mig lite över just hjärnstorleken vilket fick samma son som ovan att glatt utbrista att det hade Einstein också. Du och jag Albert, du och jag…

Något annat jag glömt är att läsa boken till första träffen med NKs litterära sällskap, Gruppen av Mary McCarthy & Sara Danius. Men, har ju fyra dagar på mig. Den här omgången går jag ihop med en kompis, finns stora möjligheter till trevliga middagar efter bokdiskussionerna känner jag.

Jag tror det blir en bra höst det här. 

3 tankar om “Kapacitetsproblem…

  1. Kunskapsskolan :). Det är pass och workshops och handledartid och stannatid och loggbon och en massa annat nytt. Men han är så nöjd och glad (och lite stressad över att inte fatta allt på en gång) så det känns jättebra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s