Tematrio – sommarplaner

img_3107-1

Det är dags för den sista tematrion innan sommaren hos Lyran och passande nog är uppgiften: Berätta om tre saker ni planerar att göra i sommar!

Vi har inga jätteambitiösa planer för sommaren faktiskt (har sällan det just sommartid med tanke på att vi lägger desto mer pengar och planering på skidsemestrarna) och det känns så himla skönt. Men lite lösa tankar finns det förstås.

  1. Kompisar från Lund kommer hit och bor hos oss i några dagar i början av semestern. Vad vi gör dessa dagar är rätt väderberoende men Gröna Lund, Vikingaliv (det nya museet på Djurgården) och en tur till Sandhamn står högt på listan över planerade aktiviteter. Bokligt blir det nog dessa dagar inte mycket att hurra för, vi brukar stupa i säng när vi umgåtts intensivt hela dagar.
  2. Vandra i fjällen. Fortfarande oklart när och hur länge men det kanske vi tar tag i nu till helgen. På den här turen får Mantels Place of Better Safety följa med. En tegelsten som jag fick i julklapp och som det är dags att läsa nu.
  3. Låna en kollegas stuga på Öland och bo där några nätter. Vi har också bekanta som precis köpt och rustat upp en gammal camping på Öland så vi svänger väl förbi där och säger hej också. Hit tänkte jag ta med några deckare. Öland känns väl lite deckaraktigt, gör det inte?

Men först midsommar. Jag har precis checkat ut från jobbet för idag (älskar halvdagar!) och laddar nu för att åka in till stan en sväng. Sen blir det lugnt och skönt firande med kompisar i morgon (same procedure as every year) och familjehäng med lilla familjen för resten av helgen. Plus förhoppningsvis en del läsning till Midsommarutmaningen.

Annonser

7 thoughts on “Tematrio – sommarplaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s