Dagar som denna…

Läser hos I will not… om trasiga ugnar och diskmaskiner och känner att det kanske är en global trend. Vi har tre (?) plattor på vår spishäll och den största lägger av efter x antal minuters användning och den minsta är både för liten/sitter för trångt till för att egentligen vara användbar + att den tycks sakna all form av induktionskapacitet. Så i realiteten har vi en (!) platta vi kan förlita oss på. 

Skitspis helt enkelt. Jag muttrar varje dag över husets tidigare ägare som satt in sådant skräp. 

Golvet är trasigt sedan länge eftersom de sannolikt satt på golvvärme innan fogen torkat = all fog nästa borta. Ett klinkergolv utan fog är ett klinkergolv där alla klinker ligger lite löst och alltså går alla klinkerplattor sönder. Yey. 

Diskmaskinen diskar inte alls rent längre. Allt måste fördiskas för hand. Något som säkert funkar bra om man älskar att diska och inte har något bättre för sig. Men här hemma är det rätt icke-funkis. 

Det enda ljuset i just den här tunneln är att vi i alla fall, sedan flera år tillbaka, förbereder oss på en renovering. Har ju bevisligen tagit allt för lång tid och än har det hänt ganska exakt noll saker men nu, nu börjar det hända grejer. Så till hösten kanske vi har både ett helt golv, en vettig spis och ren disk igen. Den som lever får se. 

PS För övrigt fick jag ryggskott i morse. Kan inte skylla detta på varken kök eller tidigare husägare men ont gör det. DS

One thought on “Dagar som denna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s