Veckans jerka – just-nu-läsning

Ännu har inte jerkan tagit sommarlov utan bjuder istället på två frågor. Sånt gillar vi :). 

Vi kör en superenkel fråga i veckan: vad läser du just nu och vilken bok har du tänkt ta till efter den är utläst? Just nu läser jag Bloodline av Conn Iggulden. Det är mest en massa beskrivningar av slagfälten/lägren runt slagfälten (ointressant) så det blir en väldig snabb läsning fram till dess några riktiga händelser kommer in i handlingen. Vilket jag verkligen hoppas att de gör eftersom historiska England alltid är historiska England. 

Jag har den boken som någon slags bakgrundsbok medan jag läser andra, lite mer handlingsorienterade böcker parallellt. Jag har precis läst ut Olivia Bergdahls Efter Ekot och nästa bok i kön är The Watcher in the Shadow av Carlos Ruiz Zafón

Bonusfråga: Jag har blivit med mp3-spelare och eftersom jag inte lyssnar på ljudböcker skulle jag vilja ha tips på podcaster eller annat trevligt man kan lyssna på när man är ute och spatserar i skogen (eller var som helst för den delen). Tja, jag är dålig på poddar men en jag verkligen gillade var The Serial. Amerikansk, välgjord, spännande – och sann. Mycket bra. Jag tänkte också testa P3 Serie, De dödas röster när jag får möjlighet. Det blir inte så mycket egenlyssnande av under semester kan jag konstatera.

Annonser

20 thoughts on “Veckans jerka – just-nu-läsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s