Starka september

Hur gick det då med allting i september? Livet, träningen, läsningen, jobbet? Jo, tackar som frågar, det har varit tufft men jag har överlevt.

Träningen har väl gått så där, det blev bara tio pass, sju bootcamp och tre löppass. Detta beror dock på två veckor fyllda med konferenser och förkylning i början av månaden. Dessa två veckor skapade också en otrolig stress på jobbet för även om konferenserna förstås var jobbkonferenser så hindrar det ju inte mailen från att trilla in och deadlines att förfalla. Phu. Men även den stormen reds ut och nu har jag näsan ovanför vattenytan igen och även om träningen kanske inte flutit på optimalt denna vecka anar jag en ljusning i tillvaron igen på alla fronter.

Läsningen då? Jo, den har gått över förväntan trots att jag är så trött på kvällarna. Sju böcker blev det och undantaget 1974 så har de varit rätt bra.

Så, vad har vi då att se fram emot i oktober? Först och främst förhoppningsvis några vackra höstdagar men också att den berömda bergvärmen kopplas nästa vecka (250-metershål borrat, sju nya element på plats runt om i huset som komplement till de redan existerande) vilket borde innebära en helt annan livskvalitet vintertid för den här lilla familjen. Träningen fortsätter med tre pass i veckan oktober ut och sen kommer höstlovet med några lediga dagar. Som grädde på moset tar cykling, segling och fotboll slut på aktivitetsfronten vilket reducerar antalet barnaktiviteter från 16 till 11. Ren vinst, i alla fall till dess skidorna sätter igång och då raskt får antalet att stiga från 11 till 15 + tävlingar. Men det är långt till dess.

Idag tänkte jag släppa alla måsten och njuta av en vacker höstdag inne i stan samt ett besök på Fotografiska ihop med Äldsta. Vad ska ni göra?

En tanke på “Starka september

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s