251: Semesterlycka (177/365)

Det har varit en alldeles underbar semester i år och jag undrar om inte dagarna i Italien kvalar in bland all time high när det gäller semesterminnen. Inte minst för att de var så oplanerade, två veckor tidigare hade vi inga italienplaner alls. 

Vi har ju aldrig varit på badsemester tidigare med barnen men vi kommer definitivt att göra om det. Och det här med Airbnb – vilken höjdare! Alla ser vi redan fram emot nästa sommar och nya reseäventyr 🙂

  

Annonser

6 thoughts on “251: Semesterlycka (177/365)

  1. Härligt! Jag ser framför mig hur barnen har badat tills de är som små russin. 😀 Så gör barnen här trots att det inte alls är särskilt varmt i vattnet, mellan 17-21 grader beroende på vilken sida vi badar på.
    Kram

  2. Airbnb är verkligen toppen. Dock en varning för att objekt plötsligt kan försvinna. Det blev lite nervigt när vår lägenhetsbokning i Venice beach blev inställd en vecka innan vi skulle dit och vi från San Fransisco skulle hitta ett nytt alternativ. Kan säga att utbudet var lite mindre jämfört med när vi bokade det första två månader tidigare….
    Men, man får 10% upp att boka för som kompensation så det sköts snyggt.

    • Det vore ju verkligen inte så lyckat om det hände. Det hade vi inte ens en tanke på. Hoppas det löste sig för er ändå på ett bra sätt. Och värt att ha i bakhuvudet inför nästa år (kanske ha en boendeplan B i reserv)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s