Tuesday blues

Nä… Jag är trött, fryser och tycker det mesta känns lite småtrist just nu. Det går långsamt med läsningen och jag sover för lite. Lite tomt på inspirationsfronten helt enkelt. Blev därför lite glad när jag  hittade denna enkät hos Dark Places. Vad är väl bättre än enkäter när fantastin tryter.  

Vad är ditt mål under maj månad?Att träna, att sova, att hitta någon form av balans på jobbet med lite nya arbetsuppgifter. 

Att ta hem någon som kollar upp möjligheterna till bergvärme. 

Vad kommer du vara beroende av? Min säng, min familj och te. 

Vad står det i ditt första inkomna sms för maj månad? Numret till en inredningsarkitekt. Nu börjar det bli dags…

Hur ser en typisk maj-morgon ut för dig? Klockan på 05:00. Går upp 05:30. Tränar 6-7. Kommer hem vrålhungrig och helt färdig. Duschar och äter gröt. Får iväg alla dit de ska. Lyssnar sedan på ljudbok i bilen och tycker bilkö kan vara helt ok. 

Helgmorgnar är en annan historia.  

Vilka låtar finns på din spellista för maj? Spellista? Existerar inte. Och jodå, jag vet vad det är men är inte något jag har själv. Lyssnar sällan på musik. När jag väl gör det är det nu Rigmor Gustavsson som spelas. Var och lyssnade på henne på Fasching härom sistens. Mycket bra. 

Är det något du vill ha mindre av denna månad som du hade för mycket av förra månaden? Brutna revben. Typ. Vore himla skönt om vi kunde få en hel sjukdoms- och skadefri månad. 

Är det något du vill ha mer av denna månad som du hade för lite av förra månaden? Tid. 

Bästa drycken i maj? Borde vara rosé, men i det här vädret… Hett te.

Vad är det finaste någon sagt åt dig hittills under månaden? ”Jag älskar dig mamma.” Sagt av en mycket trött och gosig åttaårig liten kille nu ikväll. 

Vad hoppas du att någon ännu kommer att hinna säga åt dig innan månaden är slut? ”Jo, bergvärme funkar att dra in och det blir inte så dyrt som du trott.”

Hur lever livet i maj för er andra?

Annonser

2 thoughts on “Tuesday blues

  1. Vädret borde verkligen rycka upp sig! Lite vårvärme vore fint :). Men majs bästa dryck kommer nog vara nu till helgen när jag ska unna mig ett glas rödvin. Första hellediga helgen på ett tag så då ska jag njuta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s