Bokutmaningar 2014

Nu har det hunnit gå några dagar på det nya året och det känns som om det börjar lugna ner sig på fronten med nya läsutmaningar på alla bloggar runt omkring. Det finns mycket intressant där ute men för stunden nöjer jag med med att hänga med på Pocketlovers Kaosutmaning 2.0 och Malins Författarfemma. Samt inte att förglömma, jag har ju fortfarande sista stoppet på Lyrans jordenruntutmaning kvar i januari. Kaosutmaningen tycker jag är en himla trevlig liten (?) utmaning som bara är rolig utan press och Författarfemman ligger helt i linje med min alldeles egentänkta tanke om att läsa om/läsa mer av författare jag tycker om.

Författarfemman ser i dagsläget ut som följer:

  1. Stephen King
  2. Anna-Karin Palm
  3. Maria Gripe
  4. Elizabeth Hand
  5. C.J Sansom
  6. Jonathan Stroud
  7. Maria Lang

Borde kanske vara typ tio på listan men just nu är det de här jag har kommit på hittills. Finns alltid möjlighet att lägga till senare. Min blogg, mina uppdateringar ;).

7 tankar om “Bokutmaningar 2014

  1. Jag fick ett ryck och läste om alla Maria Langs böcker för några år sen, det var riktigt kul. 🙂 Elizabeth Hand var ett nytt namn för mig. Vad skriver hon för typ av böcker?

    • Jag har bara läst en bok av Hand, Generation Loss, och den var en blandning av lite deckare (utan vare sig polis eller detektiver) och en helt vanlig berättelse. Tog ett tag innan jag kom in i den, men sedan sögs jag in i historien. Var på gång att läsa även Available Dark men kom aldrig så långt. Då. Nu ska jag ändra på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s