Det gör inget om man är lite dum…

Kommer ni ihåg den där affischen från 80-/tidigt 90-tal med en liten apunge på? Den där det stod ”Det gör inget om man är lite dum säger mamma, bara man är söt”. Ungefär så känns det här hemma. Och så korkad som jag är så borde jag nog se ut som typ Cindy Crawford eller motsvarande för att det ska väga upp dumheten.

Jag skulle härom sistens köpa Photoshop Elements till min nya fina iMac. Vad händer? Jo, efter livslångt, typ, användande av PC, vem tänker då på att ändra plattform från det välbekanta Windows? Inte jag i alla fall. Men nu har jag efter ett antal mailvändor med Adobes support lyckas ändra plattformen till Mac i stället. Var ju föredömligt enkelt när de hjälpte mig. Så stort tack till support och stort tack till min make som hävdar att han tycker jag är både smart och fin. Till hans försvar ska jag säga att han är väldigt närsynt ;).

Så nu ser jag fram emot ett jullov då jag ska förkovra mig lite i elementsvärlden. Är bara att erkänna att det är en mindre utopi att tro att något sådant ska hinna äga rum innan dess. Hur gärna jag än skulle vilja. För sömn är roligare. Och skönare. Och sannolikt bättre.

2 tankar om “Det gör inget om man är lite dum…

  1. Jag tycker han verkar klarsynt jag. För du är ju både smart och fin.
    Bortsett från din förvirring när det gäller Indien vill säga. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s